Καλέστε +30 210 3259900 τους ειδικούς

elen
Orange Cruises
Advertising banner
Έντυπα
Επιλέξτε την τέλεια κρουαζιέρα
Εταιρία / Κρουαζιερόπλοιο
Προορισμός
Διάρκεια
Περίοδος
Λιμάνι Αναχώρησης
Κρουαζιέρες
 

7/8ήμερη κρουαζιέρα "Διαμάντια τις Νοτιοανατολικής Ευρώπης"

Amawaterways • Προβολή Amawaterways   • Προβολή Όλα τα κρουαζιερόπλοια

Κρουαζιέρα

Χάρτης
Χάρτης
Ημέρα
Λιμάνι
Άφιξη
Αναχώρηση
1
-
-

Η Βουδαπέστη κάποτε αποτελούνταν από τρία μέρη: την Βούδα, την Οβούδα και την Πέστη. Η Βούδα ήταν η ιστορική άνω πόλη με το κάστρο, η Οβούδα ήταν το τμήμα ανάμεσα στον λόφο και το Δούναβη και η Πέστη στην αριστερή πλευρά, ήταν η περιοχή όπου ζούσε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Το 1872, τα τρία αυτά μέρη ενώθηκαν για να σχηματίσουν ένα πραγματικό κέντρο. Η θρυλική πρωτεύουσα της Ουγγαρίας έχει μια ευγενική ατμόσφαιρα και απολαυστική κουζίνα. Η ξενάγησή σας θα σας μεταφέρει στο ιστορικό κάστρο της Βούδα, το οποίο προσφέρει μια υπέροχη θέα του ποταμού και των αδελφοποιημένων πόλεων της Βούδα και της Πέστης. Η περιήγησή σας περιλαμβάνει επίσης το αξιόλογο Φίσερμανς Μπάστιον,  το Βασιλικό Παλάτι, την Βασιλική του Αγίου Στεφάνου  και την πλατεία Ηρώων. Θαυμάστε τις  οκτώ γέφυρες της πόλης που συνδέουν την αρχαία Βούδα στη δεξιά όχθη με την Πέστη στην αριστερή πλευρά. Περπατήστε τη Γέφυρα των Αλυσίδων, που χτίστηκε το 1849 και αποτελεί σύμβολο της Βουδαπέστης.

2
-
-

Το Μόχακς είναι μια πόλη στη νότια Ουγγαρία, που βρίσκεται στη δεξιά όχθη του Δούναβη, περισσότερο γνωστή για μια σημαντική μάχη το 1526 στην οποία το Βασίλειο της Ουγγαρίας ηττήθηκε από την τουρκική αυτοκρατορία. Από εδώ, μια εκδρομή σας πηγαίνει στην περιοχή Βιλάνι, όπου παράγονται κάποια από τα καλύτερα κόκκινα κρασιά της Ουγγαρίας. Απολαύστε γευσιγνωσία οίνου και μάθετε ποιες ποικιλίες καλλιεργούνται και γιατί το κλίμα και το έδαφος εδώ είναι ιδανικά για την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών.

3
-
-

Το Βούκοβαρ είναι μεγαλύτερο ποτάμιο λιμάνι της Κροατίας και βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Βούκα. Ήταν το σκηνικό μιας πολιορκίας 87 ημερών το 1991, γνωστή ως Μάχη του Βούκοβαρ και  σήμερα θεωρείται ένα σύμβολο της αντίστασης της Κροατίας. Η πολιορκία και άλλα δραματικά γεγονότα διαμόρφωσαν τόσο το παρόν και το μέλλον της περιοχής. Απολαύστε μια περιήγηση " Γιουγκοσλαβικού Εμφύλιου Πολέμου " του Βούκοβαρ, η οποία θα σας δείξει το Μνημείο Οβτσάρα, το μνημειώδη σταυρό που χρησιμεύει ως μνημείο για όσους έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κροατίας για ανεξαρτησία.

3
-
-

Το Νόβι Σαντ στη Σερβία είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστορικούς θησαυρούς της Ευρώπης. Στις περιήγησή σας στην πόλη, θα δείτε το φρούριο Πετροβαραντίν, ένα ισχυρό φρούριο που κανένας εχθρός δεν έχει παραβιάσει ποτέ και που τώρα στεγάζει  ένα ξενοδοχείο, ένα μουσείο και ένα στούντιο καλλιτεχνών. Οι επισκέπτες θα επισκεφθούν επίσης τη Συναγωγή του Νόβι Σαντ, ένα όμορφο κτίριο που βρίσκεται στην περιοχή της Παλαιάς Πόλης και το πάρκο του Δούναβη.

4
-
-

Η ταραχώδης  ιστορία του Βελιγραδίου αντανακλάται σε μια πλούσια και ποικίλη αρχιτεκτονική κληρονομιά. Στο παρελθόν, η πόλη άλλαξε χέρια πολλές φορές και τώρα είναι η πρωτεύουσα της Σερβίας από το 1992. Στην καρδιά της πόλης, η πλατεία της Δημοκρατίας οδηγεί στην πεζοδρομημένη εμπορική περιοχή, αλλά και στη γειτονιά των καλλιτεχνών Σκανταρλίχα. Απολαύστε μια πανοραμική ξενάγηση της πόλης που περιλαμβάνει το φρούριο Καλέμεγκνταν - κύριο αξιοθέατο της πόλης -, τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Σάββα – τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη Εκκλησία του κόσμου - και τον τάφο και το μνημείο του Στρατάρχη Τίτο. Μετά την περιήγησή σας, θα έχετε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης για να περπατήσετε κατά μήκος της οδού Πρίγκιπα Μιχαήλ, την κύρια εμπορική περιοχή της πόλης, και να απολαύσετε  λίγο από τη νυχτερινή ζωή του Βελιγραδίου.

5
-
-

Η Σιδηρά Πύλη είναι ένα από τα φυσικά θαύματα της Ευρώπης που προκαλεί δέος. Το εντυπωσιακό φαράγγι της Σιδηράς Πύλης, ένα στενό και άλλοτε πολύ επικίνδυνο πέρασμα, χωρίζει τις ευρωπαϊκές Άλπεις στα βορειοδυτικά από τα Καρπάθια στα νοτιοανατολικά και αποτελεί φυσικό σύνορο μεταξύ της Σερβίας και της Ρουμανίας. Οι όχθες του Δούναβη κατά μήκος αυτού του φυσικού συνόρου είναι στοιχισμένες  με λείους βράχους που υψώνονται ψηλά, ένα θέαμα που θα αποτελέσει αξέχαστη στιγμή της κρουαζιέρας σας. Ο Τραϊανός πίνακας , η ρωμαϊκή αναμνηστική πέτρινη πλάκα με τη σκαλιστή λατινική επιγραφή, αφιερωμένη στον αυτοκράτορα Τραϊανό και τα Σερβικά φρούρια της Γκολούμπατς και Σμεντέρεβο είναι εντυπωσιακά αξιοθέατα στην αριστερή όχθη του Δούναβη.

7
-
-

Το Γκιουργκίου βρίσκεται στην αριστερή όχθη του Δούναβη και αντικρίζει τη βουλγαρική πόλη Ρούς στην απέναντι όχθη. Η πλούσια σε καλλιέργεια σιτηρών γη στα βόρεια διασχίζεται από μια σιδηροδρομική γραμμή για το Βουκουρέστι, την πρώτη γραμμή  που λειτούργησε στη Ρουμανία. Η Γέφυρα Φιλίας Γκιουργκίου-Ρους, στο τμήμα του Δούναβη που μοιράζονται η Ρουμανία και η Βουλγαρία, διασχίζει τον ποταμό στα περίχωρα της πόλης. Απολαύστε μια ολοήμερη εκδρομή στο Βουκουρέστι, το "Παρίσι της Ανατολής ". Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια περιήγηση στην πόλη που περιλαμβάνει μια επίσκεψη στο Υπαίθριο Μουσείο, αφιερωμένο στη διατήρηση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Ρουμανικής υπαίθρου. Το Μουσείο της Πόλης στο Παλάτι Σούτου παρουσιάζει τη ζωντανή ιστορία της πόλης με ολοκληρωμένο τρόπο. Μετά το γεύμα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ελεύθερου χρόνου στην πρόσφατα ανακαινισμένη συνοικία Λιπσκάνι, το ιστορικό κέντρο της πόλης του Βουκουρεστίου, ή μιας ξενάγησης στο Παλάτι του Κοινοβουλίου.

8
-
-

Το Ρους είναι μια πόλη στη βόρεια Βουλγαρία , στον ποταμό Δούναβη, που ξεκίνησε ως ένα ρωμαϊκό οχυρωμένο λιμάνι που ονομαζόταν Σεξανταπρίστα - «Εξήντα πλοία» - τον 1ο  αιώνα π.Χ. και καταστράφηκε από τους βαρβάρους τον 7ο αιώνα. Μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε έναν τοπικό ξεναγό για μια περιήγηση στην πόλη. Τα αξιοθέατα της πόλης περιλαμβάνουν το παλαιότερο κτίσμα της , τη Ρωσικού στυλ Εκκλησία της Σβέτα Τρόιτσα, που χτίστηκε το 1632 και διαθέτει καλά διατηρημένες τοιχογραφίες , και το Πάνθεον της Εθνικής Αναγέννησης με το χρυσό θόλο. Το Ρους είναι επίσης σημείο πρόσβασης για να επισκεφθείτε το μεσαιωνικό Σέρβεν και το Μοναστήρι Μπασάρμποβα.

* Η κρουαζιέρα πραγματοποιείται και με το ποταμόπλοιο AmaSerena.

* Μπορείτε να κλείσετε την κρουαζιέρα και ως 12ήμερη, με πακέτο που περιλαμβάνει 2 νύχτες στην Βιέννη και 2 νύχτες στο Βουκουρέστι.

Κρουαζιερόπλοιο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ναυπήγηση Ανακαίνηση Ολική χωρητικότητα Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο καμπίνων Ταχύτητα
2012    τ. 135.00μ. 11.50μ. 164 49  82 -
Καλέστε μας +30 210 3259900
Orange Cruises

Η Orange Cruises Hellas, ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.

ΜΗΤ.Ε 206Ε60000356901

Περισσότερα ...

Social Media
Επικοινωνία
Λ. Κηφισίας 193 & Ιερέως Δούση 24, ΤΚ 15124, Μαρούσι, Αθήνα
+30 210 325 9900
+30 210 325 9999
Newsletter
Μην χάνετε τις προσφορές της Orange Cruises.
Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας.
© 2014 - 2016 Orange Cruises