Καλέστε +30 210 3259900 τους ειδικούς

elen
Orange Cruises
Advertising banner
Έντυπα
Επιλέξτε την τέλεια κρουαζιέρα
Εταιρία / Κρουαζιερόπλοιο
Προορισμός
Διάρκεια
Περίοδος
Λιμάνι Αναχώρησης
Κρουαζιέρες
 

14/15ήμερη κρουαζιέρα "Η Απόλυτη Κρουαζιέρα σε Ποτάμι"

Amawaterways • Προβολή Amawaterways   • Προβολή Όλα τα κρουαζιερόπλοια

Κρουαζιέρα

Χάρτης
Χάρτης
Ημέρα
Λιμάνι
Άφιξη
Αναχώρηση
2
-
-

Legend has it that Trier existed 1,300 years before Rome. In any case, the present town on the Mosel and at the intersection of several key military roads was a rich and powerful centre even shortly after it was founded by Emperor Augustus in 16 BC. Trier is known for its famous landmark and UNESCO World Heritage Site: the Porta Nigra.

2
-
-

The twin town of Bernkastel-Kues is located at a wide bend in the Mosel. Kues and Bernkastel have been united since 1905 and joined with a bridge. The area has been settled for a very long time; a village from the Early Stone Age was discovered in Kues, the oldest known settlement along the Mosel. The city’s tourist attractions include the beautiful market square with the town hall, the St Michael fountain, the half-timbered houses from the 16th and 17th centuries and the parish church of St Michael.

3
-
-

Το Κόμπλεντζ δεν είναι μόνο το μέρος όπου η ιστορία συναντά το νεωτερισμό, αλλά και το μέρος όπου ο Ρήνος συναντά τον Μοζέλ:  στη «Γερμανική Γωνιά» οι δύο ποταμοί συναντιούνται  μπροστά στον έφιππο ανδριάντα του αυτοκράτορα Γουλιέλμου του 1ου. Πλέουμε μπροστά από κάστρα σε κορυφές λόφων, κατά μήκος του Ρήνου, σταματώντας στο Κόμπλεντζ για  να επισκεφθείτε το Κάστρο Μάρκσμπεργκ, το μοναδικό φρούριο του Ρήνου που δεν καταστράφηκε ποτέ. Μετά την περιήγησή σας , συνεχίζουμε την πλεύση μας σε  αυτό το εντυπωσιακό τμήμα του Ρήνου, ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.

3
-
-

Το Ρούντεσχαϊμ, μια αρχαία μικρή πόλη, εκτείνεται κατά μήκος του Ρήνου κάτω από τους λόφους του Νιέντερβαλντ. Η παράδοση λέει ότι οι καλύτεροι αμπελώνες έχουν φυτευτεί με αμπέλια Τράμινερ από τον Καρλομάγνο. Τα εξαιρετικά τοπικά κρασιά και το γοητευτικό και ποικιλόμορφο τοπίο επέτρεψαν στο Ρούντεσχαϊμ να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα τουριστικά κέντρα του Μέσου Ρήνου. Το Ρούντεσχαϊμ έχει δύο κάστρα – το Όμπερμπεργκ και το Βόρντερμπεργκ – χτισμένα και τα δύο τον 12ο αιώνα. Επισκεφθείτε το Μουσείο Μηχανικών Μουσικών Οργάνων Ζίγκφριντ, όπου θα δείτε και να ακούσετε μια μεγάλη συλλογή μουσικών κουτιών από τον 18ο έως τις αρχές του 20ου αιώνα .

4
-
-

Το Μάιντς είναι μια ιστορική παλιά πόλη, που βρίσκεται στην καρδιά της οινοπαραγωγικής περιοχής του Ρήνου. Γύρω στο 1450, ο Ιωάννης Γουτεμβέργιος, ο εφευρέτης της τυπογραφίας με κινητά τυπογραφικά στοιχεία, έστησε το εργαστήριό του στο Μάιντς. Σημεία ενδιαφέροντος  της πόλης είναι οι Καθρεδρικοί Ναοί Σαιντ Μάρτιν και Σαιντ Στέφαν, το κάστρο του Μάιντς και το Μουσείο Γουτεμβέργιου, το οποίο φιλοξενεί  δύο αντίγραφα της πρώτης έντυπης Γραφής, χειρόγραφα αιώνων και πιεστήρια.

5
-
-

Η πόλη του Βερτχάϊμ είναι μια γραφική γερμανική πόλη, γνωστή για την περίπλοκη υαλουργία της και την γοητευτική μεσαιωνική αρχιτεκτονική της. Αναπτύχθηκε  σε έναν καλά προστατευμένο χώρο, στη συμβολή των ποταμών Μέιν και Τόμπερ. Το Κάστρο Βερτχάϊμ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ερείπιο κάστρου στη νότια Γερμανία. Το ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης έχει πολλά να προσφέρει, όπως τα φινετσάτα ξύλινα σπίτια και τη γοτθική εκκλησία της πόλης με τους τάφους των Βερτχάϊμ.

6
-
-

H χανσεατική πόλη Βίσμπουργκ καταστράφηκε στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Περπατώντας στα σοκάκια της μεσαιωνικής πόλης, θα δείτε το παλάτι των Πριγκίπων των Επισκόπων εκλεκτόρων, τη Μητρόπολη και τη Γέφυρα πάνω στον ποταμό Μάιν.

7
-
-

Μετά την άφιξή μας στη μαγευτική Μπάμπεργκ, μια Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά της ΟΥΝΕΣΚΟ θα έχετε μια ξενάγηση με τα πόδια σε αυτό το μεσαιωνικό στολίδι. Το Μεσαιωνικό Μπάμπεργκ είναι η πρώην κατοικία μιας από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορικές δυναστείες της Γερμανίας. Θαυμάστε τον υπέροχο ρωμανικό Καθεδρικό ναό της πόλης, το Παλιό Δημαρχείο χτισμένο σε ένα μικρό νησί στη μέση του ποταμού Ρέγκνιτζ, και τους στριφογυριστούς δρόμους που είναι στοιχισμένοι με όμορφα σπίτια και αρχοντικά του 18ου αιώνα. Θα δοκιμάσετε επίσης τη διάσημη καπνιστή μπύρα του Μπάμπεργκ.

8
-
-

Η Νυρεμβέργη είναι μια ζωντανή πόλη με περίπου μισό εκατομμύριο κατοίκους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βαυαρίας , με ιστορία σχεδόν χιλίων ετών. Παρά το γεγονός ότι η παλιά πόλη της Νυρεμβέργης υπέστη εκτεταμένες καταστροφές κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, μεγάλο μέρος της έχει αποκατασταθεί με τη λαμπρότητα που γνώρισε ως ανεπίσημη πρωτεύουσα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η  Νυρεμβέργη διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό παράδοσης και νεωτερισμού. Απολαύστε μια οργανωμένη πρωινή περιήγηση της ιστορικής αυτής πόλης με τις υπέροχες γοτθικές εκκλησίες και δείτε τα μεσαιωνικά τείχη που περιβάλλουν την πόλη, καθώς και το Αυτοκρατορικό Κάστρο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια "περιοδεία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ", η οποία θα σας οδηγήσει στο Μέγαρο Δικαιοσύνης, όπου έλαβε χώρα το Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου το 1946 καθώς και σε άλλα σημαντικά αξιοθέατα της εποχής του πολέμου.

9
-
-

Η Νυρεμβέργη είναι μια ζωντανή πόλη με περίπου μισό εκατομμύριο κατοίκους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βαυαρίας , με ιστορία σχεδόν χιλίων ετών. Παρά το γεγονός ότι η παλιά πόλη της Νυρεμβέργης υπέστη εκτεταμένες καταστροφές κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, μεγάλο μέρος της έχει αποκατασταθεί με τη λαμπρότητα που γνώρισε ως ανεπίσημη πρωτεύουσα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η  Νυρεμβέργη διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό παράδοσης και νεωτερισμού. Απολαύστε μια οργανωμένη πρωινή περιήγηση της ιστορικής αυτής πόλης με τις υπέροχες γοτθικές εκκλησίες και δείτε τα μεσαιωνικά τείχη που περιβάλλουν την πόλη, καθώς και το Αυτοκρατορικό Κάστρο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια "περιοδεία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ", η οποία θα σας οδηγήσει στο Μέγαρο Δικαιοσύνης, όπου έλαβε χώρα το Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου το 1946 καθώς και σε άλλα σημαντικά αξιοθέατα της εποχής του πολέμου.

10
-
-

Το Ρέγκενσμπεργκ είναι μια πόλη με ξεχωριστή ιστορική σημασία και μία από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Γερμανίας, η οποία χρονολογείται από την εποχή των Κελτών. Ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και είναι η μόνη γερμανική πόλη που δεν βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το Ρέγκενσμπεργκ έχει τουλάχιστον 1.300 διατηρητέα κτίρια «ιστορικού ενδιαφέροντος» και από το 2006 αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Μια ξενάγηση με τα πόδια θα σας δείξει τα αρχιτεκτονικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Παλιό Δημαρχείο και την Πόρτα Πραιτόρια, πύλη ενός αρχαίου ρωμαϊκού φρουρίου που χτίστηκε το 179 μ.Χ. Περιπλανηθείτε μέσα από τα δρομάκια και τα σοκάκια της πόλης για να ανακαλύψετε τα πολλά αρχοντικά με  τους ψηλούς πύργους. Πλούσιες οικογένειες έχτισαν αυτούς τους πύργους για να υπογραμμίσουν  τη θέση και τον πλούτο τους κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, και πολλοί εξακολουθούν να υπάρχουν και σήμερα. Περπατήστε κατά μήκος της γέφυρας Στάινερνε του 12ου αιώνα, την παλαιότερη του είδους της στη Γερμανία.

11
-
-

Το Πασσάου είναι μια γραφική πόλη, μοναδικά τοποθετημένη σε μια χερσόνησο, όπου οι ποταμοί Ιν, Ιλζ και Δούναβης συγκλίνουν και είναι γνωστή ως η «Πόλη των Τριών Ποταμών». Αυτή η μπαρόκ πόλη ανέκαθεν διαμορφωνόταν  από τα ιστορικά γεγονότα και τα τουριστικά της αξιοθέατα αντανακλούν την πλούσια ιστορία της. Θα περιηγηθείτε  με τα πόδια στην 2.000 ετών παλιά πόλη, γνωστή για τη γοτθική και ιταλικού μπαρόκ αρχιτεκτονική της, τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις  παλιές οχυρώσεις της και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Το ιστορικό κέντρο της είναι γνωστό ως το σκηνικό για την ταινία «Μελωδία της Ευτυχίας».

11
-
-

Η Λιντς είναι ένα σημαντικό ποτάμιο λιμάνι και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστρία. Εδώ, ο πολιτισμός διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή. Ο συνθέτης Άντον Μπρούκνερ έζησε εδώ, και η Συμφωνία Λίντσερ του Μότσαρτ γράφτηκε στην πόλη. Στην Λιντς μπορείτε ακόμα να βρείτε ίχνη της ρωμαϊκής εποχής, ενώ το κέντρο της Παλιάς Πόλης διαθέτει κομψές Αναγεννησιακές αυλές και εκκλησίες Μπαρόκ. Δείτε το Χάουπτπλατζ του 13ου αιώνα, τη μεγαλύτερη μεσαιωνική πλατεία της Αυστρίας, και τη Στήλη της Τριάδας, που χτίστηκε το 1723 ως ευχαριστία για τη σωτηρία της πόλης από τις καταστροφές της πανώλης, του πολέμου και των πυρκαγιών. Περιπλανηθείτε γύρω από την περιοχή του παλιού κάστρου και απολαύστε την όμορφη θέα του ποταμού, ή επισκεφθείτε το νεο-γοτθικό Νέο Καθεδρικό Ναό, τη μεγαλύτερη εκκλησία της Αυστρίας, με χωρητικότητα 20.000 επισκεπτών. Γευτείτε την τοπική σπεσιαλιτέ, το Λίντσερ Τόρτε, ένα πικάντικο κέικ με γέμιση μαρμελάδα.

12
-
-

Το υπέροχο Αβαείο των Βενεδικτίνων του Μελκ του 11ου αιώνα, ένα από τα μεγαλύτερα μπαρόκ μοναστήρια της Ευρώπης είναι μια παγκόσμια κληρονομιά της ΟΥΝΕΣΚΟ και βρίσκεται σε μια βραχώδη προεξοχή με θέα το Δούναβη. Η θέα πάνω από το Δούναβη και τη γύρω περιοχή είναι μαγευτική. Θα δείτε την περίφημη βιβλιοθήκη που ενέπνευσε τον συγγραφέα Ουμπέρτο ​​Έκο να γράψει "Το όνομα του Ρόδου", σταυρούς  επιστρωμένους με κοσμήματα, θρησκευτικά κειμήλια, εντυπωσιακές τοιχογραφίες  και πλούσια κεντημένα άμφια, τη χαριτωμένη σπειροειδή σκάλα, καθώς και την ανεκτίμητη συλλογή μεσαιωνικών χειρογράφων της μονής.

12
-
-

Η μαγική πρωτεύουσα της Αυστρίας στον μπλε Δούναβη, κάποτε το κέντρο της πανίσχυρης αυτοκρατορία των Αψβούργων, είναι μια βιτρίνα επιχρυσωμένης αρχιτεκτονικής. Η Βιέννη είναι μία από τις πιο σαγηνευτικές πόλεις της Ευρώπης και αξίζει να την επισκεφθείτε όχι μόνο για τους απαράμιλλους πολιτιστικούς θησαυρούς της , τη μεγαλοπρέπεια και την κομψότητα της παλαιάς δόξας, αλλά και για τα παραδοσιακά καφενεία της. Κατά τη διάρκεια της πρωινή σας περιήγησης στην πόλη της Βιέννης, θα δείτε την περίφημη Όπερα, το Ρίνγκστρασσε, και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Το απόγευμα μπορείτε να περπατήσετε μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, ή να κάνετε μια προαιρετική εκδρομή στο Ανάκτορο Σένμπρουν.

13
-
-

Η μαγική πρωτεύουσα της Αυστρίας στον μπλε Δούναβη, κάποτε το κέντρο της πανίσχυρης αυτοκρατορία των Αψβούργων, είναι μια βιτρίνα επιχρυσωμένης αρχιτεκτονικής. Η Βιέννη είναι μία από τις πιο σαγηνευτικές πόλεις της Ευρώπης και αξίζει να την επισκεφθείτε όχι μόνο για τους απαράμιλλους πολιτιστικούς θησαυρούς της , τη μεγαλοπρέπεια και την κομψότητα της παλαιάς δόξας, αλλά και για τα παραδοσιακά καφενεία της. Κατά τη διάρκεια της πρωινή σας περιήγησης στην πόλη της Βιέννης, θα δείτε την περίφημη Όπερα, το Ρίνγκστρασσε, και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Το απόγευμα μπορείτε να περπατήσετε μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, ή να κάνετε μια προαιρετική εκδρομή στο Ανάκτορο Σένμπρουν.

14
-
-

Η Βουδαπέστη κάποτε αποτελούνταν από τρία μέρη: την Βούδα, την Οβούδα και την Πέστη. Η Βούδα ήταν η ιστορική άνω πόλη με το κάστρο, η Οβούδα ήταν το τμήμα ανάμεσα στον λόφο και το Δούναβη και η Πέστη στην αριστερή πλευρά, ήταν η περιοχή όπου ζούσε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Το 1872, τα τρία αυτά μέρη ενώθηκαν για να σχηματίσουν ένα πραγματικό κέντρο. Η θρυλική πρωτεύουσα της Ουγγαρίας έχει μια ευγενική ατμόσφαιρα και απολαυστική κουζίνα. Η ξενάγησή σας θα σας μεταφέρει στο ιστορικό κάστρο της Βούδα, το οποίο προσφέρει μια υπέροχη θέα του ποταμού και των αδελφοποιημένων πόλεων της Βούδα και της Πέστης. Η περιήγησή σας περιλαμβάνει επίσης το αξιόλογο Φίσερμανς Μπάστιον,  το Βασιλικό Παλάτι, την Βασιλική του Αγίου Στεφάνου  και την πλατεία Ηρώων. Θαυμάστε τις  οκτώ γέφυρες της πόλης που συνδέουν την αρχαία Βούδα στη δεξιά όχθη με την Πέστη στην αριστερή πλευρά. Περπατήστε τη Γέφυρα των Αλυσίδων, που χτίστηκε το 1849 και αποτελεί σύμβολο της Βουδαπέστης.

15
-
-

Η Βουδαπέστη κάποτε αποτελούνταν από τρία μέρη: την Βούδα, την Οβούδα και την Πέστη. Η Βούδα ήταν η ιστορική άνω πόλη με το κάστρο, η Οβούδα ήταν το τμήμα ανάμεσα στον λόφο και το Δούναβη και η Πέστη στην αριστερή πλευρά, ήταν η περιοχή όπου ζούσε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Το 1872, τα τρία αυτά μέρη ενώθηκαν για να σχηματίσουν ένα πραγματικό κέντρο. Η θρυλική πρωτεύουσα της Ουγγαρίας έχει μια ευγενική ατμόσφαιρα και απολαυστική κουζίνα. Η ξενάγησή σας θα σας μεταφέρει στο ιστορικό κάστρο της Βούδα, το οποίο προσφέρει μια υπέροχη θέα του ποταμού και των αδελφοποιημένων πόλεων της Βούδα και της Πέστης. Η περιήγησή σας περιλαμβάνει επίσης το αξιόλογο Φίσερμανς Μπάστιον,  το Βασιλικό Παλάτι, την Βασιλική του Αγίου Στεφάνου  και την πλατεία Ηρώων. Θαυμάστε τις  οκτώ γέφυρες της πόλης που συνδέουν την αρχαία Βούδα στη δεξιά όχθη με την Πέστη στην αριστερή πλευρά. Περπατήστε τη Γέφυρα των Αλυσίδων, που χτίστηκε το 1849 και αποτελεί σύμβολο της Βουδαπέστης.

* Μπορείτε να κλείσετε την κρουαζιέρα και ως 20ήμερη, με πακέτο που περιλαμβάνει 3 νύχτες στo Παρίσι και 2 νύχτες στην Βουδαπέστη.

Κρουαζιερόπλοιο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ναυπήγηση Ανακαίνηση Ολική χωρητικότητα Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο καμπίνων Ταχύτητα
2008    τ. 109.00μ. 11.50μ. 148 41  74 -
Καλέστε μας +30 210 3259900
Orange Cruises

Η Orange Cruises Hellas, ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.

ΜΗΤ.Ε 206Ε60000356901

Περισσότερα ...

Social Media
Επικοινωνία
Λ. Κηφισίας 193 & Ιερέως Δούση 24, ΤΚ 15124, Μαρούσι, Αθήνα
+30 210 325 9900
+30 210 325 9999
Newsletter
Μην χάνετε τις προσφορές της Orange Cruises.
Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας.
© 2014 - 2016 Orange Cruises