Καλέστε +30 210 3259900 τους ειδικούς

elen
Orange Cruises
Advertising banner
Έντυπα
Επιλέξτε την τέλεια κρουαζιέρα
Εταιρία / Κρουαζιερόπλοιο
Προορισμός
Διάρκεια
Περίοδος
Λιμάνι Αναχώρησης
Κρουαζιέρες
 

7/8ήμερη "Σκανδιναβικοί Θρύλοι" με Έλληνα συνοδό

ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ HOLLAND AMERICA LINE

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΑΠΟ 1399€ ΤΩΡΑ 1249€ ΚΕΡΔΟΣ 150 € ΤΟ ΆΤΟΜΟ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΑΠΟ 1529€ ΤΩΡΑ 1399€ ΚΕΡΔΟΣ 130 € ΤΟ ΆΤΟΜΟ

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΠΟ 1739€ ΤΩΡΑ 1599€ ΚΕΡΔΟΣ 140 € ΤΟ ΆΤΟΜΟ

Μία μοναδική οργανωμένη αναχώρηση με Έλληνα συνοδό στα Φιόρδ της Νορβηγίας εγίν

Απολαύστε τα μοναδικά Νορβηγικά Φιόρδ με τις επιβλητικές χιονισμένες βουνοκορφές, τους όμορφους και εντυπωσιακούς καταρράκτες, την πλούσια βλάστηση και τα σκούρα βαθιά και παγωμένα νερά.
7/8ήμερη κρουαζιέρα με την Υπογραφή Υπεροχής της Holland America Line και το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο.
Οργανωμένη αναχώρηση με Έλληνα συνοδό: 30 Ιουλίου

Πατήστε εδώ για να δείτε την αναλυτική περιγραφή και τον τιμοκατάλογο.

 

Με ενδιαφέρει
Holland America Line • Προβολή Holland America Line   • Προβολή Όλα τα κρουαζιερόπλοια

Κρουαζιέρα

Χάρτης
Χάρτης
Διαθέσιμες ημερομηνίες αναχώρησης
2017
Ιουλ
30
Ημέρα
Λιμάνι
Άφιξη
Αναχώρηση
1
-
16:00

Το λιμάνι του Άμστερνταμ είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά λιμάνια της Ευρώπης. Η βιομηχανική του όψη το μετατρέπει σε ένα μυστηριώδες υπερθέαμα. Η πόλη αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ολλανδίας. Είναι ένα «ανοιχτό μουσείο», με υπέροχα κανάλια, γέφυρες, ατελείωτους πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους. 

2
-
-

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο

3
07:00
15:00

Στο Έιντφιορδ (Eidfjord) συναντάμε δύο από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της Νορβηγίας, τον καταρράκτη Βόρινγκφος (Vøringsfoss) και τον Εθνικό Δρυμό Χάρντανγκερβιντα (Hardangervidda). Η μικρή κωμόπολη των 940 κατοίκων, περιβάλλεται από απότομα βουνά, ένα μαγευτικό φιόρδ, έναν ισχυρότατο καταρράκτη, μεγαλοπρεπείς παγετώνες και ένα οροπέδιο όπου κοπάδια ταράνδων περιφέρονται ελεύθερα. Αξιοθέατα της περιοχής είναι η παλιά πέτρινη εκκλησία του 1309, το εργοστάσιο παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας Sima, μήκους 200 μ. και σκαμμένο 700 μ. μέσα στο βουνό, ο καταρράκτης Βόρινγκφοσεν – 280 χλμ. από το Μπέργκεν και 300 από το Όσλο- με ελεύθερη κάθετη πτώση 182 μ. πριν συνεχίσει μέσα από το μεγάλο φαράγγι Μάμπονταλεν (Måbødalen). Η ωραιότερη εικόνα είναι εκείνη του ουράνιου τόξου που δημιουργείται όταν συναντώνται οι ακτίνες του ήλιου με τα νερά, μέσα στην κοιλάδα.

3
-
-

Το Χαρνταγκερφιορδ, είναι το τέταρτο μακρύτερο φιόρδ στον κόσμο και το δεύτερο στη Νορβηγία. Ξεκινάει από τον Ατλαντικό Οκεανό περίπου 80 κλμ. νότια του Μπέργκεν.

5
07:00
17:00

Η μικρή πόλη του Γκέιρανγκερ, είναι ένας γραφικός οικισμός, το πολύτιμο πετράδι στο στέμμα των φιόρδ της Νορβηγίας, περιβεβλημένο από ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο. Από εδώ προσφέρεται εκδρομή στην κορυφή του όρους Νταλσνίμπα, απ' όπου θα απολαύσετε μια μοναδική θέα στο μαγευτικό Γκεϊράνγκερφιορδ, που έχει αναγνωριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO. Στον γραφικό οικισμό μπορείτε να κάνετε αγορές παραδοσιακών προϊόντων ή να απολαύσετε τοπικές γεύσεις στα μικρά εστιατόρια.

5
-
-

Το πρώτο κουαζιερόπλοιο έφτασε εδώ το 1869, χαρίζοντας στους επιβάτες ένα μοναδικό θέαμα, από επιβλητικές χιονισμένες βουνοκορφές, όμορφους και εντυπωσιακούς καταρράκτες, πλούσια βλάστηση, σκούρα βαθιά και παγωμένα νερά. To Γκεϊράνγκερ θεωρείται «το ομορφότερο φιόρδ στον κόσμο» και έχει αναγνωριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς, από την UNESCO.

6
08:00
17:00

Το μαγευτικό Μπέργκεν, η «Πρωτεύουσα των Φιόρδ», είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας, σε μια μοναδική τοποθεσία, με θέα το Μπίφιορντεν, περιβεβλημένο από δάση και εντυπωσιακά βουνά. Η σύγχρονη πανεπιστημιούπολη κτίστηκε στη θέση της πρώτης εγκατάστασης των Βίκινγκς το 1070 και έχει μια μεγάλη ιστορική πορεία με ενδιαφέρουσες πολιτιστικές επιρροές. Όλη η πόλη είναι αναγνωρισμένο μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, με επίκεντρο και σημαντικότερο αξιοθέατο τη Μεσαιωνική Παλιά Πόλης Μπρίγκεν - έδρα των Γερμανών εμπόρων της Χανσεατικής Ένωσης- με τα μεσαιωνικά ξύλινα, πολύχρωμα σπίτια, τα εργαστήρια των ντόπιων ζωγράφων, υφαντουργών και τεχνητών, το παλάτι του βασιλιά Χάκον, τον πύργο Ρόζενκρατζ και την εκκλησία της Αγίας Μαρίας (12ος αιώνας). Αν έχετε χρόνο, ανεβείτε με το τελεφερίκ στο λόφο Φλόιεν, απ’ όπου προσφέρεται πανοραμική άποψη της πόλης όταν ο καιρός είναι ξάστερος. To Μπέργκεν αποτελεί έναν δημοφιλέστατο προορισμό και υποδέχεται τουλάχιστον 330 κρουαζιερόπλοια και 450.000 επιβάτες ετησίως.

7
-
-

Διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο

8
07:00
-

Το λιμάνι του Άμστερνταμ είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά λιμάνια της Ευρώπης. Η βιομηχανική του όψη το μετατρέπει σε ένα μυστηριώδες υπερθέαμα. Η πόλη αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ολλανδίας. Είναι ένα «ανοιχτό μουσείο», με υπέροχα κανάλια, γέφυρες, ατελείωτους πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους. 

Κρουαζιερόπλοιο

ms Koningsdam

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ναυπήγηση Ανακαίνηση Ολική χωρητικότητα Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο καμπίνων Ταχύτητα
2016 - 99,500 τ. - 35,0 μ 2,648 - 1,331 -

Καταστρώματα του ms Koningsdam: Πατήστε εδώ για το αρχείο PDF

Καμπίνες

cabin
Εσωτερική καμπίνα
cabin
Εξωτερική με Παράθυρο
cabin
Καμπίνα με Μπαλκόνι
cabin
Σουίτες

Τιμοκατάλογος

Σημαντική Σημείωση
Οι παρακάτω τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα στη χαμηλότερη διαθέσιμη κατηγορία καμπίνας.
Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπίνων και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ή να αποσυρθούν από την εταιρία χωρίς καμία προειδοποίηση.

Εσωτερική καμπίνα
Εξωτερική με Παράθυρο
Καμπίνα με Μπαλκόνι
Σουίτες
ms Koningsdam
ms Koningsdam
ms Koningsdam
ms Koningsdam
ms Koningsdam
Ημ/νίες αναχώρησης
Τιμές
Προσφοράς
Κανονικές
Τιμές
Τιμές
Προσφοράς
Κανονικές
Τιμές
Τιμές
Προσφοράς
Κανονικές
Τιμές
Τιμές
Προσφοράς
Κανονικές
Τιμές
30/07/2017
1249 €
1349 €
1399 €
1499 €
1599 €
1699 €
 
 

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται

 • Εισιτήρια κρουαζιέρας στον τύπο καμπίνα της επιλογής σας.
 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για  Άμστερνταμ με ενδιάμεσο σταθμό (Βελιγράδι) με την Air Serbia.
 • Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό) καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο), καφές, τσάι, νερό και παγωμένο τσάι κατά τη διάρκεια των γευμάτων και κάποιοι χυμοί στο πρωινό.
 • Συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις, την καθημερινή ψυχαγωγία και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του πλοίου. (Σε κάποιες υπάρχει χρέωση)
 • Όλες οι μεταφορές σας από/προς λιμάνι/κρουαζιερόπλοιο/αεροδρόμιο.
 • Ξενάγηση στο Άμστερνταμ πριν την επιβίβαση της κρουαζιέρας με έλληνα συνοδό και τοπικό ξεναγό.
 • Έμπειρος συνοδός του γραφείου σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και της κρουαζιέρας
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται

Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων 350 €, ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται – κόστος 20 € ανά άτομο), προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης, η *χρέωση παροχής υπηρεσιών, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, είσοδοι στα μουσεία, επιπλέον φαγητά και ποτά εκτός της κρουαζιέρας, προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα. Τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια έχουν à la carte χρέωση από 10$ δολάρια Αμερικής το άτομο έως 69$ δολάρια Αμερικής.

Χρέωση παροχής υπηρεσιών

Το προσωπικό του πλοίου εργάζεται πολύ σκληρά για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών σε κάθε τομέα της κρουαζιέρας σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει το προσωπικό που σας σερβίρει άμεσα, όπως στα εστιατόρια και τους καμαρότους που σας εξυπηρετούν στην καμπίνα σας καθημερινά.
Υπάρχουν επίσης πολλοί που φροντίζουν για σας, τους οποίους ίσως να μην συναντήσετε ποτέ,όπως το προσωπικό στα μαγειρεία και στα πλυντήρια. Για να εξασφαλίσουμε ότι οι προσπάθειες του προσωπικού μας ότι αξίζουν την δική σας αναγνώριση και  επιβράβευση, ένα ημερήσιο ποσό προστίθεται αυτόματα στο λογαριασμό σας.
Το ποσό αυτό για σουίτες είναι 13,50 $ δολάρια ανά επιβάτη ανά μέρα, και 12,50 $ δολάρια ανά επιβάτη ανά μέρα, για τις λοιπές καμπίνες. (*αυτές οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση)
Η χρέωση παροχής δίδεται στο προσωπικό της Holland America Line και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της αποζημίωσης τους. Ένα ποσοστό 15% bar Service Charge  προστίθεται αυτόματα στις χρεώσεις του μπαρ και στις αγορές κρασιού στα εστιατόρια.

Οι Πτήσεις μας

JU517   30 ΙΟΥΛΙΟΥ      ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ           05:00 – 05:40
JU360   30 ΙΟΥΛΙΟΥ      ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ  06:40 – 09:10
JU361   06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  10:00 – 12:15
JU512   07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΑΘΗΝΑ           13:20 – 15:50

Γενικές σημειώσεις

 • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο Διαβατήριο (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
 • Για την συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο εν ισχύ.
 • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
 • Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται 45% προκαταβολή της αξίας της και εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 45 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
 • Η περιγραφή των λιμανιών είναι ενδεικτική και δεν αποτελεί περιγραφή εκδρομής. Ζητήστε μας τις αναλυτικές περιγραφές εκδρομών με το κόστος τους
 • Η σειρά των υπηρεσιών/εκδρομών μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού
 • Οι τιμές Προσφοράς ισχύουν για κρατήσεις έως και 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τις τιμές Προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Πολιτκή Ακυρωτικών

90-45 ημέρες πριν την αναχώρηση: απώλεια προκαταβολής
44-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση: 80% ακυρωτικά επί του συνόλου
14-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Καλέστε μας +30 210 3259900
Orange Cruises

Η Orange Cruises Hellas, ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.

ΜΗΤ.Ε 206Ε60000356901

Περισσότερα ...

Social Media
Επικοινωνία
Λ. Κηφισίας 193 & Ιερέως Δούση 24, ΤΚ 15124, Μαρούσι, Αθήνα
+30 210 325 9900
+30 210 325 9999
Newsletter
Μην χάνετε τις προσφορές της Orange Cruises.
Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας.
© 2014 - 2016 Orange Cruises