Καλέστε +30 210 3259900 τους ειδικούς

elen
Orange Cruises
Advertising banner
Έντυπα
Επιλέξτε την τέλεια κρουαζιέρα
Εταιρία / Κρουαζιερόπλοιο
Προορισμός
Διάρκεια
Περίοδος
Λιμάνι Αναχώρησης
Κρουαζιέρες
 

7/8 ήμερη κρουαζιέρα "Ρήνος, Μάιν & Δούναβης"

Κρουαζιέρα σε τρία ποτάμια "Ρήνος, Μάιν και Δούναβης"
Απολαύστε ένα πολιτιστικό ταξίδι από τα μαγευτικά κανάλια του Άμστερνταμ και τους ποταμούς Ρήνο, Μάιν και Δούναβη. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν σημαντικές και διάσημες πόλεις όπως το Άμστερνταμ η Κολωνία το Βόλφσμπουργκ το Μπάμπεργκ και Νυρεμβέργη.

Με ενδιαφέρει
Luftner Cruises • Προβολή Luftner Cruises   • Προβολή Όλα τα κρουαζιερόπλοια

Κρουαζιέρα

Χάρτης
Χάρτης
Ημέρα
Λιμάνι
Άφιξη
Αναχώρηση
1
-
-

Το λιμάνι του Άμστερνταμ είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά λιμάνια της Ευρώπης. Η βιομηχανική του όψη το μετατρέπει σε ένα μυστηριώδες υπερθέαμα. Η πόλη αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ολλανδίας. Είναι ένα «ανοιχτό μουσείο», με υπέροχα κανάλια, γέφυρες, ατελείωτους πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους. 

2
-
08:30

Το λιμάνι του Άμστερνταμ είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά λιμάνια της Ευρώπης. Η βιομηχανική του όψη το μετατρέπει σε ένα μυστηριώδες υπερθέαμα. Η πόλη αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ολλανδίας. Είναι ένα «ανοιχτό μουσείο», με υπέροχα κανάλια, γέφυρες, ατελείωτους πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους. 

2
10:00
20:00

Η Ουτρέχτη είναι μια πόλη στην κεντρική Ολλανδία, νοτιοανατολικά του Άμστερνταμ. Η Ουτρέχτη έγινε σημαντικό κέντρο για τη διάδοση του χριστιανισμού στην περιοχή και ήταν η πιο ισχυρή και σημαντική πόλη στη βόρεια Ολλανδία στη διάρκεια του Μεσαίωνα. Το μόνο που απομένει από τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό της Ουτρέχτης, είναι το εγκάρσιο κλίτος και ο πύργος- το ψηλότερο καμπαναριό στην Ολλανδία. Η Ουτρέχτη είναι η πόλη των εκκλησιών, με τα περισσότερα ανακαινισμένα θρησκευτικά κτίρια από οποιαδήποτε άλλη πόλη στην Ευρώπη. Η Μάλιεμπααν, μια προβλήτα που σκιάζεται από δέντρα κατά μήκος του καναλιού, είναι ένα από τα καλύτερα σημεία περιπάτου στην Ολλανδία και διαθέτει εστιατόρια, καταστήματα και καφετέριες. Η Ουτρέχτη έχει πολλά μουσεία, όπως το Κεντρικό Μουσείο, το Μουσείο Σιδηροδρόμων της Ολλανδίας, το Μουσείο Ωρολογοποιίας, το Μουσείο Μοντέρνας  Θρησκευτικής Τέχνης και  το Παλιό Καθολικό Μουσείο.

3
10:00
20:00

Η Κολωνία είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας και πρωτεύουσα της Ρηνανίας. Η πόλη απλώνεται και από τις δύο πλευρές του Ρήνου. Η Κολωνία υπήρξε ρωμαϊκή αποικία και έχει μια ιστορία πάνω από 2000 χρόνια. Κατά το Μεσαίωνα ήταν μια από τις κορυφαίες πόλεις της Γερμανίας. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου της πόλης και τα τμήματα αυτά ξαναχτίστηκαν σε μοντέρνο στυλ. Το ορόσημο και το έμβλημα της πόλης είναι ο Καθεδρικός Ναός, ένα αριστούργημα της υψηλής γοτθικής αρχιτεκτονικής και ένας από τους μεγαλύτερους καθεδρικούς ναούς στην Ευρώπη. Θα ξεναγηθείτε στην πόλη, θα κάνετε μια βόλτα στην Παλιά Πόλη και  την Πλατεία του Καθεδρικού Ναού και θα επισκεφθείτε το θρυλικό Καθεδρικό Ναό του 13ου αιώνα. Μετά την περιήγησή σας, μπορείτε να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας εξερευνώντας την Κολωνία μόνοι σας: υπάρχουν ρωμαϊκά ερείπια, ενδιαφέρουσες γειτονιές και υπέροχα μουσεία, όπως το Μουσείο Αρωμάτων και το Μουσείο Σοκολάτας.

5
14:00
14:30

Κρυμμένο πίσω από μεσαιωνικά τείχη και  πανύψηλες πύλες, το Μίλτενμπεργκ, το γραφικό  χωριό της Βαυαρίας, είναι ένα πολιτιστικό στολίδι στις όχθες του ποταμού Μάιν. Η περιήγηση με τα πόδια σε αυτήν την ευχάριστη παλιά πόλη, με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και τα σπίτια με τα αετώματα, θα σας οδηγήσει στην ευχάριστη Μάρκτπλατζ, την πλατεία της αγοράς η οποία βρίσκεται γύρω από ένα σιντριβάνι της Αναγεννησιακής περιόδου. Το παλαιότερο πανδοχείο της Γερμανίας βρίσκεται στο Μίλτενμπεργκ.

5
18:30
19:00

Η πόλη του Βερτχάϊμ είναι μια γραφική γερμανική πόλη, γνωστή για την περίπλοκη υαλουργία της και την γοητευτική μεσαιωνική αρχιτεκτονική της. Αναπτύχθηκε  σε έναν καλά προστατευμένο χώρο, στη συμβολή των ποταμών Μέιν και Τόμπερ. Το Κάστρο Βερτχάϊμ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ερείπιο κάστρου στη νότια Γερμανία. Το ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης έχει πολλά να προσφέρει, όπως τα φινετσάτα ξύλινα σπίτια και τη γοτθική εκκλησία της πόλης με τους τάφους των Βερτχάϊμ.

6
09:00
13:00

H χανσεατική πόλη Βίσμπουργκ καταστράφηκε στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Περπατώντας στα σοκάκια της μεσαιωνικής πόλης, θα δείτε το παλάτι των Πριγκίπων των Επισκόπων εκλεκτόρων, τη Μητρόπολη και τη Γέφυρα πάνω στον ποταμό Μάιν.

7
13:00
19:00

Μετά την άφιξή μας στη μαγευτική Μπάμπεργκ, μια Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά της ΟΥΝΕΣΚΟ θα έχετε μια ξενάγηση με τα πόδια σε αυτό το μεσαιωνικό στολίδι. Το Μεσαιωνικό Μπάμπεργκ είναι η πρώην κατοικία μιας από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορικές δυναστείες της Γερμανίας. Θαυμάστε τον υπέροχο ρωμανικό Καθεδρικό ναό της πόλης, το Παλιό Δημαρχείο χτισμένο σε ένα μικρό νησί στη μέση του ποταμού Ρέγκνιτζ, και τους στριφογυριστούς δρόμους που είναι στοιχισμένοι με όμορφα σπίτια και αρχοντικά του 18ου αιώνα. Θα δοκιμάσετε επίσης τη διάσημη καπνιστή μπύρα του Μπάμπεργκ.

8
07:30
-

Η Νυρεμβέργη είναι μια ζωντανή πόλη με περίπου μισό εκατομμύριο κατοίκους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βαυαρίας , με ιστορία σχεδόν χιλίων ετών. Παρά το γεγονός ότι η παλιά πόλη της Νυρεμβέργης υπέστη εκτεταμένες καταστροφές κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, μεγάλο μέρος της έχει αποκατασταθεί με τη λαμπρότητα που γνώρισε ως ανεπίσημη πρωτεύουσα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η  Νυρεμβέργη διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό παράδοσης και νεωτερισμού. Απολαύστε μια οργανωμένη πρωινή περιήγηση της ιστορικής αυτής πόλης με τις υπέροχες γοτθικές εκκλησίες και δείτε τα μεσαιωνικά τείχη που περιβάλλουν την πόλη, καθώς και το Αυτοκρατορικό Κάστρο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια "περιοδεία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ", η οποία θα σας οδηγήσει στο Μέγαρο Δικαιοσύνης, όπου έλαβε χώρα το Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου το 1946 καθώς και σε άλλα σημαντικά αξιοθέατα της εποχής του πολέμου.

* Στις ημερομηνίες Ιουνίου 20  Αυγούστου 19 & Οκτωβρίου 28 το δρομολόγιο πραγματοποιείται αντίστροφα από Νυρεμβέργη προς Άμστερνταμ.

 

 

 

 

Κρουαζιερόπλοιο

ms Amadeus Brilliant

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ναυπήγηση Ανακαίνηση Ολική χωρητικότητα Μήκος Πλάτος Αρ. Επιβατών Αρ. Πληρώματος Σύνολο καμπίνων Ταχύτητα
2011 -   110,00μ. 11,40μ. 150 40 76 25 χιλ./ω

Το AMADEUS Brilliant  με την περίφημη μυτερή πλώρη, και μετρώντας 110 μέτρα σε μήκος και 11,4 m κατά πλάτος ταιριάζει απόλυτα  με την παραδοσιακή κομψότητα του μεγαλοπρεπούς στόλου AMADEUS. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 150 επιβάτες στις εξαιρετικά άνετες 68 καμπίνες και 8 σουίτες AMADEUS. Με σαράντα άτομα πλήρωμα που είναι σε θέση να καλύψουν κάθε επιθυμία σας σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης χαλάρωσης. Οι φωτεινές, μοντέρνες και φιλόξενες καμπίνες των 15 τ.μ. προσφέρουν στους επιβάτες ένα δικό τους χώρο με όλα τα εφόδια και ευχάριστες πινελιές ενός μεγάλου κρουαζιερόπλοιου.

Καταστρώματα του ms Amadeus Brilliant: Πατήστε εδώ για το αρχείο PDF

Καμπίνες

cabin
Εξωτερικές καμπίνες
cabin
Σουίτες
cabin
Καμπίνες με μπαλκόνι

Τιμοκατάλογος

Σημαντική Σημείωση
Οι παρακάτω τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα στη χαμηλότερη διαθέσιμη κατηγορία καμπίνας.
Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπίνων και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ή να αποσυρθούν από τις εταιρίες χωρίς καμία προειδοποίηση.

Εξωτερικές καμπίνες
Καμπίνες με μπαλκόνι
Σουίτες
ms Amadeus Brilliant
ms Amadeus Brilliant
ms Amadeus Brilliant
ms Amadeus Brilliant
(Καλέστε μας σήμερα για τιμές και διαθεσιμότητα)

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται

Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρη διατροφή επάνω στο πλοίο με υψηλού επιπέδου κουζίνα, καφέ & τσάι μετά το γεύμα και το δείπνο, κόκκινα & λευκά επιλεγμένα κρασιά από όλες τις οινοπαραγωγές περιοχές της Ευρώπης καθώς και draft beer κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων στο πλοίο, Ποτό καλωσορίσματος, δείπνο καλωσορίσματος, επίσημο δείπνο καπετάνιου, καθημερινές μουσικές παραστάσεις, λιμενικά τέλη και τοπικοί φόροι. Δωρεάν χρήση Wi-Fi internet καθώς και η χρήση των ποδηλάτων που παρέχονται από την εταιρία για τη εξερεύνηση των πόλεων που προσεγγίζει η κρουαζιέρα, ασφάλιση αστικής, επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο, η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών εκτός των περιλαμβανωμένων, τα φιλοδωρήματα, προαιρετικές εκδρομές, προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Γενικές σημειώσεις

 • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
 • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
 • Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με την διαθεσιμότητα / πληρότητα των αεροσκαφών και των ποταμοπλοίων.
 • Η έγκαιρη κράτηση σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα, την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε και αεροπορικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Φιλοδωρήματα

Τα φιλοδωρήματα είναι προαιρετικά και το προτεινόμενο ποσό είναι 5-7€ ανά ενήλικα, ανά ημέρα.

Ακυρωτικά για μεμονωμένες κρατήσεις

 • Μέχρι 121 ημέρες πριν την αναχώρηση 10% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 120-90 ημέρες πριν την αναχώρηση 15% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 89-60 ημέρες πριν την αναχώρηση 35% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 59-30 ημέρες πριν την αναχώρηση 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση 80% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 14-01 ημέρες πριν την αναχώρηση 85% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • ακύρωση την ημέρα της αναχώρησης 90% ακυρωτικά επί του συνόλου
Καλέστε μας +30 210 3259900
Orange Cruises

Η Orange Cruises Hellas, ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.

ΜΗΤ.Ε 206Ε60000356901

Περισσότερα ...

Social Media
Επικοινωνία
Λ. Κηφισίας 193 & Ιερέως Δούση 24, ΤΚ 15124, Μαρούσι, Αθήνα
+30 210 325 9900
+30 210 325 9999
Newsletter
Μην χάνετε τις προσφορές της Orange Cruises.
Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας.
© 2014 - 2016 Orange Cruises