Καλέστε +30 210 3259900 τους ειδικούς

elen
Orange Cruises
Advertising banner
Έντυπα
 

Ταξιδιωτικό γραφείο Orange Cruises

Η Cruiseway Travel είναι ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας,

Τα βασικά εφόδια της Cruiseway Travel είναι η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και η υποστήριξη από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για την ηγετική θέση της στην αγορά της κρουαζιέρας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες, τις ανταγωνιστικές τιμές και προμήθειες και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Cruiseway Travel, θέτουν τις σταθερές βάσεις για μια ανοδική, αναπτυξιακή πορεία.

Με έμπειρα και απολύτως καταρτισμένα στελέχη, που ασχολούνται με τον τουρισμό επί σειράς δεκαετιών, η Cruiseway Travel αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ως ο πλέον ισχυρός τους σύμμαχος στο χώρο της κρουαζιέρας, με όραμα και προοπτική για περαιτέρω διεύρυνση του αγοραστικού κοινού και ανάπτυξη ενός από τους ισχυρότερους κλάδους του τουρισμού, όπως είναι οι κρουαζιέρες.

Μέσα από διαρκείς ενημερώσεις των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα, τακτικές επισκέψεις στα κρουαζιερόπλοια, ενημερωτικά έντυπα και φυλλάδια και διαφημιστική προβολή στα ΜΜΕ, η Cruiseway Travel μεριμνά για την πληρέστερη ενημέρωση τόσο του ταξιδιωτικού κοινού όσο και των συνεργατών της, ενώ, με το σχεδιασμό καινοτόμων πακέτων κρουαζιέρας, οργανωμένων και μεμονωμένων, προσβλέπει στην ανάδειξη του προϊόντος και την συνεπακόλουθη αύξηση των κρατήσεων.

Η Cruiseway Travel αντιπροσωπεύει  διεθνείς εταιρίες κρουαζιέρας, εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων κρουαζιέρας στην Ελληνική αγορά. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Costa Cruises και επιλεγμένος αντιπρόσωπος των εταιρειών NCL (Norwegian Cruise Line), HAL (Holland American line), MSCCruises, Carnival, Silversea, Seabourn, Disney Cruise Line, Pullmatur Cruises, CDF (Croisiere De France), Oceania και Regent  Cruises.
Επίσης είναι αντιπρόσωπος των εταιριών, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises και Amawaterways, CroisiEurope & nicko Cruises όπου ειδικεύονται σε κρουαζιέρες στα ποτάμια της Ευρώπης αλλά και όλου του Κόσμου. Συνεργάζεται με τις εταιρίες Celestyal Cruises, Princess Cruises, Cunard, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises & Thomson Cruises.

Οι κρατήσεις γίνονται εύκολα και άνετα, μέσω των Online συστημάτων κρατήσεων που διαθέτει η Cruiseway Travel για όλες τις παραπάνω εταιρίες. Μέσω της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ανά περίοδο περισσότερες από 900 κρουαζιέρες ανά την υφήλιο για ατομικές αποδράσεις, καθώς και συγκεκριμένες οργανωμένες αναχωρήσεις με Έλληνα συνοδό, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές στις καλύτερες τιμές όλο το χρόνο.

 

Γνωρίστε την ομάδα της Orange Cruises Hellas

Τατιάνα Χάμπα – Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος thambas@orangecruises.gr
Γιώργος Παλιούρας – Διευθύνων Σύμβουλος gpaliouras@orangecruises.gr
Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος – Διευθυντής Πωλήσεων   mpanagiotakopoulos@orangecruises.gr
Σπύρος Λυρίτης – Σύμβουλος Κρουαζιέρας sliritis@orangecruises.gr
Ειρήνη Γεντή – Σύμβουλος Κρουαζιέρας igenti@orangecruises.gr
Παναγιώτης Σαραντάκος – Υπεύθυνος Λογιστηρίου accounting@orangecruises.gr
Καλέστε μας +30 210 3259900
Orange Cruises

Η Orange Cruises Hellas, ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.

ΜΗΤ.Ε 206Ε60000356901

Περισσότερα ...

Social Media
Επικοινωνία
Λ. Κηφισίας 193 & Ιερέως Δούση 24, ΤΚ 15124, Μαρούσι, Αθήνα
+30 210 325 9900
+30 210 325 9999
Newsletter
Μην χάνετε τις προσφορές της Orange Cruises.
Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας.
© 2014 - 2016 Orange Cruises